Benvinguts a la natura, diversió i esports!

 

El Campament Ca’n Fret està situat en un pinar en una àrea natural d'especial interès, a prop de la platja de Cala Marçal (Portocolom).

Ofereix des de fa més de 20 anys acampades per a grups de joves, amb o sense activitats ludiques, a escoles, clubs d'esplai, AMIPA, escoltes i associacions.

Està equipat amb dues zones amb un total de 25 casetes de fusta amb 4/6 places, cadascuna amb un porxo menjador, bloc sanitari per zona amb 8 dutxes, 8 lavabos i 6 urinaris, cuina equipada, camp esportiu, basket, ping pong, etc

L'entorn natural de la zona afavoreix la sensibilització, el respecte i el coneixement bàsic del medi ambient, així com el desenvolupament de diferents activitats ludiques.

L'àmplia platja de Cala Marçal permet desenvolupar tot tipus d'activitats, tant a l'arena com a dins l'aigua. Está dotada de vigilant de platja.

Així mateix, la propera badia de Portocolom, atès que està molt protegida del mal temps, permet practicar activitats nàutiques com el piragüisme, de forma segura, sigui quin sigui l'estat de la mar.

¡¡¡ i gaudireu del campament en exclusiva !!!

 

L'activitat del Campament Can Fret gaudeix de tots els permisos.

* IMPORTANT: NOMES ALLOTJAM A GRUPS JUVENILS, NO A PARTICVULARS

Una caseta detrás de un "Ullastre"
Salida de la actividad de canoa
¡ Los aprendices de Robinhood !